[Seaside] [VW7.4.1] The page cannot be displayed

Boris Popov boris at deepcovelabs.com
Mon Oct 30 16:40:26 UTC 2006

Of course if you have any hints as to how one could get this to happen
reliably in the base installation please share. So far I've had trouble
finding a 100% scenario.



DeepCove Labs Ltd.
4th floor 595 Howe Street
Vancouver, Canada V6C 2T5

boris at deepcovelabs.com


This email is intended only for the persons named in the message
header. Unless otherwise indicated, it contains information that is
private and confidential. If you have received it in error, please
notify the sender and delete the entire message including any

Thank you.

-----Original Message-----
From: seaside-bounces at lists.squeakfoundation.org
[mailto:seaside-bounces at lists.squeakfoundation.org] On Behalf Of Carl
Sent: Monday, October 30, 2006 8:37 AM
To: The Squeak Enterprise Aubergines Server - general discussion.
Subject: Re: [Seaside] [VW7.4.1] The page cannot be displayed

I'm very glad to hear that people are paying some attention to this

From: "Boris Popov" <boris at deepcovelabs.com>
>We've had this problem as well, especially under simulated load (0-byte
>responses mostly), which I solved by switching to Swazoo (v1.0) from
>Webtoolkit. I've been meaning to come up with a decent test case for
>Michel and Alan (he's expressed interest in trying to figure it out),
>but haven't really had a chance to commit any significant amount of
>to it. Still planning on it though...
>Hope this helps,

Seaside mailing list
Seaside at lists.squeakfoundation.org

More information about the Seaside mailing list