[Seaside] Problem with german characters

Jason Johnson jbjohns at libsource.com
Tue Sep 12 15:13:59 UTC 2006

Lukas Renggli wrote:
>> I am working on a site in pier and the pages use german characters
>> (öäü).  They show up in
>> the pages as "???".  I started looking through the code while waiting to
>> get on the pier list and
>> I noticed that in pier all the text is input fine.  In fact, the data is
>> correct in the stream all the way to
>> WARender>>writeOnLoadOn:
>> Unfortunately in that function the connection gets reset and hangs my
>> image so I can't track it past there in
>> the debugger, at least not so far.
> Why are you waiting to get on the Pier list? That should happen
> immediately, else you probably registered at the wrong place.
> Every so often I hear that people are trying to register at
> <http://impara.de/mailman/listinfo/smallwiki>, what does not work as
> this is just a mirror of the archive. I think it would be good to
> disable this form. Who is responsible?
> The official mailing-list registration and the archive is reachable at
> <https://www.iam.unibe.ch/mailman/listinfo/smallwiki>.
> Hope this helps,
> Lukas
>> Does anyone know the reason for this, or should I keep digging?  I think
>> the problem will wind up being in
>> seaside somewhere or in the Commanche server code.
> Use WAKomEncoded instead of WAKom and see if the problem gets solved
> Cheers,
> Lukas

I tried to apply to the list again and I still have not received a 
response.  How long does it generally take?

More information about the Seaside mailing list