[Seaside] seaside hosting - Bad Gateway

John McKeon p3anoman at gmail.com
Mon Dec 20 16:36:29 UTC 2010

Hello all,
I ran into the same probelm with a Squeak4.1 image. Uploading
Squeak4.0.2.exe and SqueakV41.sources to the server gets it running

On Mon, Dec 20, 2010 at 10:40 AM, Cyrille Delaunay <cy.delaunay at gmail.com>wrote:

> Hello,
> I implemented a small application using seaside. I want to deploy it on
> seaside-hosting. It's the first time I try to do that.
> To do that I looked at the instruction privided in the seaside book,
> loooked  in google for all related information, but I always end with the
> same problem:
> Bad Gateway, and I am not able to access my application.
> I uploaded my .image and .changes files normaly and then try to started it.
> But I want to access menssana.seasidehosting.st (my seasside-hosting
> account) I end up with this error.
> Do you have any idea about usual problems that can cause this Error? Don't
> hesitate I'm really able to test any of your suggestion :), I already spent
> the afternoon.
> Or if you know also how I find myself where does come from the problem, I
> would be very happy too :):)
> _______________________________________________
> seaside mailing list
> seaside at lists.squeakfoundation.org
> http://lists.squeakfoundation.org/cgi-bin/mailman/listinfo/seaside

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.squeakfoundation.org/pipermail/seaside/attachments/20101220/16ad2f63/attachment.htm

More information about the seaside mailing list