[Seaside] Error: invalid http status line

Rob Withers reefedjib at gmail.com
Thu Sep 23 16:42:16 UTC 2010

Ok, I downloaded the one-click Seaside 3.0 image and ran it.  I stopped the 
Comanche adapter and added an adapter for WAListenerAdapter on 8080.  I am 
unable to start it.


From: "Torsten Bergmann" <astares at gmx.de>
Sent: Thursday, September 23, 2010 11:25 AM
To: <seaside at lists.squeakfoundation.org>
Subject: [Seaside] Error: invalid http status line

> Hi Rob,
>>It originally happened in an image I had built from 4.1 by loading all 
>>versions up to current.  I just took a Squeak4.2-10382 image, loaded 
>>by running:
> Is this reproducable in Pharo too? Seaside uses Pharo as development
> platform, so I would try there first. So you could find out if it
> is a real Seaside bug or a Squeak/Pharo compatibility issue.
> Although there is a prebuilt Seaside image available in the
> download section of squeak.org (based on Squeak 4.1.) I dont
> know if there is some official Squeak maintainer for a Squeak
> Seaside port...
> The best would be to try the prebuilt Seaside image provided at
> www.seaside.st
> Bye
> T.
> -- 
> Neu: GMX De-Mail - Einfach wie E-Mail, sicher wie ein Brief!
> Jetzt De-Mail-Adresse reservieren: http://portal.gmx.net/de/go/demail
> _______________________________________________
> seaside mailing list
> seaside at lists.squeakfoundation.org
> http://lists.squeakfoundation.org/cgi-bin/mailman/listinfo/seaside

More information about the seaside mailing list