[Seaside] bringing up WAWelcome from scratch

Dale Henrichs dhenrich at vmware.com
Wed Jun 29 22:01:40 UTC 2011


What are the symptoms? If I'm not mistaken there is a longstanding bug with OmniBrowser and Squeak4.x... there is supposedly a fixed version of OmniBrowser floating around, but noone has updated the Metacello configuration with the correct version. I have asked folks to supply me with the information about the correct version to use, but those requests have fallen upon deaf ears...either that or there is no fix available....

Manually starting Kom should work as all of the unit tests are passing for 3.0.5 in Squeak4.x...


----- Original Message -----
| From: "Randal L. Schwartz" <merlyn at stonehenge.com>
| To: "Seaside - general discussion" <seaside at lists.squeakfoundation.org>
| Sent: Wednesday, June 29, 2011 2:29:31 PM
| Subject: [Seaside] bringing up WAWelcome from scratch
| I have a Squeak 4.2 trunk image, which I've successfully loaded
| ConfigurationOfSeaside30 into.
| I see that it has the friendly WAWelcome package.  I want that.
| I've opened a Seaside Control Panel from the World menu, but I can't
| seem to get it to start with either Swazoo or Komanche and WAWelcome
| and
| the other usual suspects configured.
| What's the magical sauce to make it work?
| --
| Randal L. Schwartz - Stonehenge Consulting Services, Inc. - +1 503
| 777 0095
| <merlyn at stonehenge.com> <URL:http://www.stonehenge.com/merlyn/>
| Smalltalk/Perl/Unix consulting, Technical writing, Comedy, etc. etc.
| See http://methodsandmessages.posterous.com/ for Smalltalk discussion
| _______________________________________________
| seaside mailing list
| seaside at lists.squeakfoundation.org
| http://lists.squeakfoundation.org/cgi-bin/mailman/listinfo/seaside

More information about the seaside mailing list