<div dir="ltr"><br><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Tue, Jun 10, 2014 at 12:48 PM, Johan Brichau <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:johan@inceptive.be" target="_blank" class="vt-p">johan@inceptive.be</a>&gt;</span> wrote:<br>

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Mariano,<br>
<br>
So it&#39;s not a Gemstone specific issue? You also have it in Pharo?<br>
Or not?<br>
<br>
It sounds familiar to <a href="https://code.google.com/p/seaside/issues/detail?id=744" target="_blank" class="vt-p">https://code.google.com/p/seaside/issues/detail?id=744</a><br>
<br></blockquote><div><br></div><div>Thanks Johan for the point. In fact, it&#39;s that exact situation. I tried both recommendations from Julian from the issue tracker.</div><div>The first one is storing the the sub-task as an instVar rather than temp var and add it to #children. The second was changing the #visitTask: method. </div>

<div>To avoid code modification I went with first option. However...I still consider this a bug since #children (and move the sub-task from temp to instVar) should NOT be necessary from a user point of view in this case right?</div>
<div><br></div><div>Thanks,</div><div> </div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

gotta run now but I&#39;m online later on...<br>
Johan<br>
<div><div><br>
On 10 Jun 2014, at 17:39, Mariano Martinez Peck &lt;<a href="mailto:marianopeck@gmail.com" target="_blank" class="vt-p">marianopeck@gmail.com</a>&gt; wrote:<br>
<br>
&gt; Hi guys,<br>
&gt;<br>
&gt; I have a strange situation. I have a main WATask subclass called XXX. In XXX&#39;s #go I do a #call: to another task YYY and I get a &quot;WATaskNotDelegated: This task has no delegation.&quot;. Of course, I put a halt in YYY&#39;s #go and it does not halt at all. It seems task XXX is trying to RENDER task YYY.<br>


&gt;<br>
&gt; What is even more funny, is that if in XXX instead of directly calling task YYY, I do a #call: to another regular WAComponent, I get the answer and then I call task YYY, that works!!!!<br>
&gt;<br>
&gt; Any idea what could be the problem? Are tasks allowed to do a #call: to other tasks?<br>
&gt;<br>
&gt; Thanks in advance,<br>
&gt;<br>
&gt; --<br>
&gt; Mariano<br>
&gt; <a href="http://marianopeck.wordpress.com" target="_blank" class="vt-p">http://marianopeck.wordpress.com</a><br>
</div></div>&gt; _______________________________________________<br>
&gt; seaside mailing list<br>
&gt; <a href="mailto:seaside@lists.squeakfoundation.org" target="_blank" class="vt-p">seaside@lists.squeakfoundation.org</a><br>
&gt; <a href="http://lists.squeakfoundation.org/cgi-bin/mailman/listinfo/seaside" target="_blank" class="vt-p">http://lists.squeakfoundation.org/cgi-bin/mailman/listinfo/seaside</a><br>
<br>
_______________________________________________<br>
seaside mailing list<br>
<a href="mailto:seaside@lists.squeakfoundation.org" target="_blank" class="vt-p">seaside@lists.squeakfoundation.org</a><br>
<a href="http://lists.squeakfoundation.org/cgi-bin/mailman/listinfo/seaside" target="_blank" class="vt-p">http://lists.squeakfoundation.org/cgi-bin/mailman/listinfo/seaside</a><br>
</blockquote></div><br><br clear="all"><div><br></div>-- <br>Mariano<br><a href="http://marianopeck.wordpress.com" target="_blank" class="vt-p">http://marianopeck.wordpress.com</a><br>
</div></div>